Data e fundit për aplikim : Maj 31, 2018

Përmbledhje

Për të gjithë ata që kanë ambicje për të punuar në fushën e marketingut dhe shitjeve, Yellow Pages Kosovo shpall konkursin për pozicionin e punës si Agjent Shitje:

Përgjegjësitë:

Të ketë aftësi të mira të komunikimit
Të raportoje të dhënat ditore
Fleksibel dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve
Njohuri shumë të mira kompjuterike
Mbikqyrë dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
Të përcjelle konkurencën
Të ketë njohuri shume te mira te programeve te kompanisë
Të kryejë fushatë të drejtpërdrejtë të marketingut në vende të ndryshme të tilla si qendra biznesi, qendra tregëtare, ekspozita dhe ngjarje të veçanta.
Aftesi shume te mira per te punuar ne grup
Të jetë metodik dhe i/e organizuar

Kualifikimet:

Të ketë të mbaruar studimet: Marketing- Menaxhim
Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
Patent shoferi kategoria B është përparësi
Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

Benefitet:

Pagë konkuruese në bazë të performancës
Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
Siguracione  të mbuluara
Benefite në bazë të performancës

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subjekt “Agjent/e i shitjes” në adresen e emailit: [email protected]

Afati i aplikimit eshte deri ne daten 10 Maj 2018.

Rreth Yellow Pages Kosovo

Yellow Pages Kosovo, pjesë e rrjetit ndërkombëtar të fletëve të verdha në mbarë globin “International White and Yellow Pages”, vjen në territorin e Republikës së Kosovës si e vetmja platformë elektronike on line e listimit të bizneseve dhe jo vetëm.

Përvoja dhe eksperienca ndërkombëtaree fituar, bën të mundur që nëpërmjet Yellow Pages Kosovo (Fletët e Verdha Kosovë), Ju jo vetëm keni mundësinë të listoni bizneset dhe institucioniet tuaja, por gjithashtu të përfitoni nga mundësitë më të përditësuara të metodave të marketingut dhe reklamimit të tyre.

Bashkëpunimi me Institucionet Publike të qeverisjes vendore dhe lokale, por gjithashtu, harmonizimi dhe ndërthurrja e informacionit të bizneseve private sipas kategorive që përfaqësojnë, bën Yellow Pages Kosovo (Fletët e Verdha Kosovë) një platformë unike ndërlidhëse të biznesit me biznesin (B2B) si dhe biznesit me konsumatorin (B2C).

Duke u bazuar në studimet dhe analizat e vazhdueshme të tregut nga analistë dhe profesionistë me përvojë ndërkombëtare në fushën e marketingut dhe zhvillimit ekonomik, Yellow Pages Kosovo (Fletët e Verdha Kosovë), nëpërmjet librit (Guida e Biznesit), një faqje interneti dhe aplikacioni për “smart phone” tepër dinamik dhe praktik, bën të mundur që biznesi dhe institucionet tuaja, të jenë në kohë reale të dukshëmnë çdo moment përballë klientit apo konsumatorit.

Për më tepër, listimi dhe përditësimi i vazhdueshëm i bizneseve dhe institucioneve publike në këtë faqe si dhe platforma dinamike e kërkimit të avancuar në makinëritë e gjigandit Google, ka bërë të mundur që klienti të gjejë në çdo moment subjektin e kërkuar me të gjithë informacionin e duhur si vendodhje në hartë, kontakte, shërbime etj, vetëm me një klik.

Yellow Pages Kosovo (Fletët e Verdha Kosovë), Ju fton që së bashku të ndërtojmë një të ardhme të sigurtë dhe të përditësuar të zhvillimit të biznesit tuaj.