Menaxher i Shitjes

Ekipi jonë ka nevojë për Lojtar të ri si MENAXHER I SHITJES – Pejë

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë dhe luan një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe Kosovë. Me rrjetin më të madh të shitjes, duke numëruar 7 pika të shitjes dhe personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Detyrat
– Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin e Pejës
– Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
– Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
– Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
– Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (shitje, marketing, administratë)

Profili juaj
– Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
– Shitjen e keni pasion
– Kenë dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni
– Ju keni njohuri bazë për vetura (Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur)

Përfitimet tuaja
– Trajnim dhe integrim intensiv për koleget e ri
– Vend pune modern dhe të sigurt
– Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
– Një pozicion vetë-përgjegjës
– Zhvillim profesional të karrierës tuaj

Te gjithë aplikuesit duhet ta dërgojnë:
– CV-n (http://autoservicepartner.com/site/?faqe=18) dhe referencat tek email [email protected]
– Data e fundit për aplikim: 22.04.2017

Uncategorized