Nëse jeni të pa punë apo jeni të interesuar që të ndërroni punën por për momentin nuk jeni të sigurtë se në cilin vend të punës të aplikoni ju mund të shfrytëzoni shërbimin tonë. Në këtë faqe ju mund të ngarkoni CV-në tuaj duke plotësuar fushat në formularin e më poshtëm me infot e juaja si dhe do të përcaktoheni për kategorinë e punës për të cilën jeni të interesuar.

Në këtë mënyrë ju do të jeni të regjistruar në rosterin e BNJ i cili është një databazë prej të cilës ne do t’i selektojmë CV-të e personave të  kualifikuar për vende të caktuara të punës dhe do  t’i dërgojmë tek punëdhënësit me të cilët bashkëpunojmë në raste të hapjeve të pozitave të reja të punës.

Për të përgatitur CV-në mundë të shfrytëzoni formularët e më poshtëm

Zgjedh Dokumentin

Madhesia maksimale e dokumentit 10MB

CAPTCHA
Please wait...