Burime Njerëzore – Çelësi i karrierës tuaj

Është platformë punësimi e cila lidh punë-kërkuesit dhe punë-dhënësit. Te ne mund të gjeni shpalljet e fundit për vende të lira të punës, dhe nëse jeni punëdhënës mund të postoni shpalljet e juaja shumë shpejtë dhe lehtë.

Platforma është shumë e lehtë për tu shfrytëzuar. Me më pak se 3 klikime ju mund të kërkoni punën tuaj të preferuar si dhe mund të ngarkoni CV-në e cila me lejen tuaj do tu dërgohet kompanive për të cilat ne jemi duke kryer shërbimin e rekrutimit.

Platforma është shume e përdorueshme edhe për punëdhënësit ku ata mund të shpallin konkurset për vëndet e lira të punës si dhe mund të përdorin shërbimet e rekrutimit nga Prishtina Consulting Group (PCG) http://pcg-ks.com/services/.

Të gjitha këto në një platformë të vetme.

Mos pritni më shumë, krijoni shpalljen apo kërkoni punë TANI!