• Punëtor në sektorin e prodhimit, për dyer dhe dritare (2)

  DURMISHI Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 30, 2019
 • Arkitekt/e, Menagjer

  DURMISHI Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 30, 2019
 • Menagjere Shites/e (komercialist/e), Prezantues/e

  DURMISHI Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 30, 2019

Detajet e Kompanisë