• UDHËHEQËS I NDËRRIMIT NË PICERI, KAMARIER (F), BANAKIER (F), KUZHINIER DHE PICAMEN (F)

    HIB Petrol SH.P.K.
    Viti
    • I pa përcaktuar
    • 4 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 11, 2019

Detajet e Kompanisë