• Analist i Portfolios së Personave Fizik

  TEB Bank
  Prizren
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 8, 2021
 • Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme

  TEB Bank
  Suharekë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 8, 2021
 • Praktikant – Ndihmës Analist i Portfolios së Korporatave

  TEB Bank
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 7, 2021
 • Zyrtar i Shitjes Direkte në Zyren Qendrore

  TEB Bank
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2021