• Inxhinier i Bujqësisë për Hortikulturë dhe Kopshtari, Teknik i Bujqësisë për Hortikulturë dhe Kopshtari

  SHELL
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 2, 2018
 • Country Manager

  Agrimatco Kosovo L.L.C.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 30, 2018