• Koordinator i Njësisë, Zyrtar për përkrahje Audio/Video dhe sistem elektronik të votimit, Zyrtar i Personelit

  Kuvendi i Republikës së Kosovës
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 2, 2018
 • REDAKTOR (1), GAZETAR (2)

  Ekonomia Online
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 29, 2018
 • Koordinatore per Media dhe Marketing

  Anibar
  Pejë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2018