• Agjent i shitjes – Ambulantiv (2)

  N. T. Babita
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Agjent/e Tregtar (25)

  Aura Roboclean Kosova
  Prizren
  • I pa përcaktuar
  • 11 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Agjent i shitjes – për rajonin e Drenicës

  Autopjesë Partner
  Drenas
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Shitës në shitore – në Prishtinë dhe Fushë Kosovë (3)

  Autopjesë Partner
  Fushë Kosovë, Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Agjent i shitjes – për rajonin e Prishtinës / Fushë Kosovës (2)

  Autopjesë Partner
  Fushë Kosovë, Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 1, 2019
 • Promotere (40), Supervizore (10)

  PI Communication
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Shitëse

  BLUKIDS
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Agjent Shites (2)

  Afri Group Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 24, 2019
 • Agjent-e Tregtar (3)

  Bimer Group Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019
 • Asistent i Shitjes (M)

  A&M MEGA STORE
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Janar 31, 2019