• Sigurim Fizik (5)

  KING SECURITY
  Ferizaj
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 23, 2018
 • Roje Fizike

  IP-KOS Sh.P.K.
  Graçanicë
  • I pa përcaktuar
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 29, 2018
 • Punësim Abu Dhabi: Punonjës Sigurie (Security)

  Europe Agency
  Jashtë Kosovës
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 10, 2018
 • Roje Pylli

  Komuna e Podujevës
  Podujevë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 29, 2018
 • Vende te shumta pune ne Market dhe Sigurim, per piken e re shitese

  INTEREX
  Ferizaj
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 28, 2018
 • Roje te Sigurimit Fizik (15)

  DELTA Security Sh.P.K.
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 9, 2018