• Shofer – (Gjakovë, Ferizaj)

  Auto Moto Club Kosova
  Ferizaj, Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 6 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 1, 2021
 • Shitëse (6), Agjente e shitjes (1), Depoista (2)

  SCHAFER
  Ferizaj, Prishtinë, Prizren
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 5, 2021
 • JUNIOR MANAGER (m/f)

  NEW YORKER
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 12, 2021
 • STORE MANAGER (m/f)

  NEW YORKER
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 12, 2021
 • Menaxher/e i/e Shitjes (10), Agjent/e i/e Kujdesit per Klient (4), Koordinator/e Komercial (1)

  Viva Fresh Store
  Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren, Suharekë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 1, 2021
 • Përgjegjës të ndrrimit, Kuzhinier dhe pizzaman, Ndihmës kuzhine, Arkatare, Barist/e, Banakiere, Kamarie/e, Delivery

  Sach Pizza
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 10, 2021
 • Menaxher/e i/e Pikës, Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës, Arkëtar/e, Sektorist/e, Menaxher/e i/e Pikës Food Service, Asistent/e Kuzhinier/e, Kuzhinier/e, Punëtor/e në Food Service, Shitës/e, Barman/e, Kamarier/e, Pastruse/e

  Meridian Express
  Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 3, 2021
 • Mësimdhënës/e i/e Gjuhës Gjermane (Prishtinë, Pejë dhe Ferizaj)

  Dekra Akademie Kosovë
  Ferizaj, Pejë, Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 3, 2021
 • Koordinator/e për Mësimdhënie dhe Trajnime (Prishtinë dhe Ferizaj)

  Dekra Akademie Kosovë
  Ferizaj, Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 3, 2021
 • Menaxher të Përgjithshëm

  Kompleksi Meshtekna
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2021