Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Maj 24, 2018

Përmbledhje

BMC Best Marketing L.L.C shpall konkurs per:

Pozicioni: Agjent Shitjeje ne Forex, ne gjuhe angleze

Qyteti: Prishtine
Pershkrimi:
Kerkojme agjente per shitje online.

Kerkese baze:
Njohuri e nivelit te larte te gjuhes angleze.

Favorizohen personat me njohuri dhe eksperience mbi investimet online, Forex apo Binary Options.

Page e larte dhe bonuse te kenaqshme.

Te interesuarit te dergojne cv ne [email protected]