Data e fundit për aplikim : Janar 31, 2018

Përmbledhje

Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për:

Bashkëpunëtorë/e në fushën e kujdesit ndaj klientëve

Njohës të mirë të gjuhës: Gjermane

Detyrat

 • Këshillim klientësh
 • Përpunim të e-mail-ve dhe telefonatave
 • Përpunim dhe menaxhim të proceseve dhe aktiviteteve komerciale në sisteme të dedikuara

Profili

 • Njohës i mirë në shkrim dhe lexim i  gjuhës: gjermane
 • Aftësi të mira komunikuese
 • I gatshëm për shkollim intern
 • Entuziast për të punuar me klient
 • Vetë iniciativë, i gatshëm për të mësuar, dhe aftesi për punë ekipore
 • Fleksibil, i gatshëm për sfida dhe për të marr përgjegjësi të reja

Ofrojmë

 • Pagesë të mirë dhe të saktë
 • Kushte të mira sociale (ne marrim përsipër pjesën prej 5% të punëmarrësit për pension)
 • Mundësi të mirë për tu zhvilluar tutje
 • Mjedis i shkëlqyer pune
 • Mundësi për tu trajnuar
 • Orar pune fleksibil
 • Pagesë shtesë për punë në fundjavë

Keni dëshirë të jeni pjesë e një kompanie të suksesshme? Atëherë mos hezitoni të konkuroni duke plotësuar tabelën e më poshtme dhe duke ngaruar CV-në tuaj, apo duke e dërguar CV-në përmes e-mailit në: [email protected]

Data e fundit për aplikim 31/01/2018

Ngarko CV :

Forma e Aplikimit

Ngarko Dokumentin

Madhësia maksimale 10MB

Please wait...