Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Pozicionet e Punës:  Mësues/e Matematike

Mësues/e Kimie

Mësues/e Fizike

Mësues/e e Gjuhës Angleze

Mësues/e Gjeografie

Mësues/e Historie

Mësues/e Biologjie

Vendodhja: Abu Dhabi

Pagesa: 1000 – 1800$ neto/muaj  (në varësi të  kualifikimeve dhe  eksperiencës)

Përshkrimi i Punës:

Mësimdhënie sipas nevojave arsimore, aftësive dhe arritjeve  të nxënësve individualë si dhe grupet e nxënësve
Krijimi i një atmosfere argëtuese dhe mikpritëse  për nxënësit
Krijimi dhe mundësimi i metodave frytdhënëse të mësimdhënies dhe projekteve të reja në fushat përkatëse
Organizimi i orëve të mësimit sipas specifikave të caktuara në fusha të ndryshme të lëndëve të mësipërme
Kujdeset për  rendin, disiplinën dhe  shëndetin e nxënësve  dhe sigurinë e tyre në të cdo kohë

Benefite:

Pagesë 1000 – 1800 $ në muaj
Kontratë 2-vjeçare  pune me të drejtë rinovimi
Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
Specializime dhe trajnime të mbuluara nga punëdhënësi
Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
Siguracione shëndetësore të mbuluara
Transport i mbuluar nga punëdhënësi
Referencë pune në përfundim të kontratës
Leje vjetore të paguara

Kriteret:

Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze
Të jenë të kualifikuar dhe të posedojnë diplomë në fushën përkatëse
Minimumi 1 vit experiencë pune sipas pozicionit
Të jenë të komunikueshëm, pozitive dhe të aftë
Të jenë të gatshëm për t’u nisur në cdo kohë
Të pastër penalisht.

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Mësues/e” në adresën e e-mailit: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.