Data e fundit për aplikim : Shkurt 28, 2019

Përmbledhje

Pozicioni i punës:  Punonjës Sigurie (Security)

Vendodhja: Abu Dhabi

Pagesa:  835$ /muaj (Në bazë të performancës, 100$-200$ rritje page)

Përshkrimi i punës:

Sipas pozicionit të punës!

Benefite:

Pagesë mujore 835 $ + pagesë e orëve shtesë
Kontratë 2 – vjeçare pune me të drejtë rinovimi.
Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithe kontratës së punës
Siguracione shendetesore të mbuluara
Referencë pune në përfundim të kontratës
Përfitim i liçenses për ushtrim profesioni të “Security”
Transporti pune-akomodim dhe anasjelltas, i mbuluar

Kriteret:

Të jetë i moshës 20-35 vjeç
Të ketë gjendje të mirë të pregatitjes fizike.
Gjatësia trupore mbi 1.75 cm
Niveli i mirë i gjuhës Angleze.
Të jetë i komunikueshem, i aftë dhe pozitiv.
Të jetë i gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë.
Të jetë i pastër penalisht

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Punonjës Sigurie” me e-mail: [email protected]

Rreth Europe Agency

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.