Data e fundit për aplikim : Maj 25, 2018

Përmbledhje

Fi Qendra Estetike hap konkurs për pozitën:

Infermire me Licens të Punës

Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike: [email protected]

ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:
– referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.
– Preferohet Gjuha Angleze.
– Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

• Numrat kontaktues te Qendres tone jane:
038-225-500 , 044-102-140.

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.

ADRESA: Gjendemi përballe hymjes kryesore te Swiss Diamond Hotel.