Nuk mund të aplikohet online

Data e fundit për aplikim : Qershor 1, 2018

Përmbledhje

Kompania zviceriane e sigurimeve synon hapjen e një Call Center në qytetin e Pejës.

Kërkojmë punëtor me njohuri të shkëlqyeshme në ndonjërën nga gjuhët: Gjermane, Frenge dhe Italiane, por kryesisht në gjuhën Gjermane, të cilët do të punojnë për këtë kompani zvicerane.

Ne ofrojmë :

-Rroga të larta me bonuse

-Kushte të mira dhe një ambient të mirë pune

-Mundësi të ngritjes në detyrë pas një periudhe

Punëtori duhet të ketë :

-Përvojë pune në ndonjë Call Center (shumë e preferuar)

-Motivim për punë

-Aftësi komunikuese në ndonjëren nga gjuhët e lartëpërmendura

Për më shumë informacione kontaktoni në +383 49 420 629 dhe +383 104 744

Rreth Call Center Swiss

Kjo kompani do të hapet së shpejti në qytetin e Pejës ku paraprakisht po përgadit stafin e punës.

Do të këtë rroga tejet të knaqshme duke u bazuar në bonuse, prandaj kërkojmë punëtorë të motivuar për punë.