Shpërndaje

Data e fundit për aplikim : Maj 25, 2018

Përmbledhje

MESSO SHPK, shpall konkurs per:

10 Agjent të shitjes,  për tërë territorin e Kosoves.

Messo shpk është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira. Messo shpk tani është duke I zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye kërkojm punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillitmit.

Kualifikimet

– Niveli i mesëm I edukimit
– I orientuar drejtë shitjes
– Ambicioz
– Kreativ
– Punëtor
– I besueshëm
–  Vetë-iniciativë
– Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
– Të ketë përvojë pune në shitje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

–  Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
–   Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
–  Kujdeset ndaj klientit ekzistues

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen [email protected] .